CUPCAKES VERSIEREN

13-04-2012 21:28

Cupcakes zijn dan wel erg lekker  maar het uiterlijk is natuurlijk ook erg belangrijk. Als het er niet leuk versierd uit ziet is het voor veel mensen meteen een nadeel. Ook al gaat het natuurlijk om de smaak, is ook de verziering erg belangrijk. Je kan voor de decoratie veel verschillende producten gebruiken. Het meest gebruikte versiersel is dan we marsepein. Op de marsepein word vaak iets moois gemaakt met figuurtjes. Een andere manier van versieren is met boter crème en glazuur ook dat is erg bekend. Omdat het allemaal erg lekker is heb ik hier paar producten en hulp producten op gezocht, hier onder kan je ze zien. 

Er zijn veel verschillende figuurtjes, hier een paar voorbeelden.

   

Ook zijn er verschillende soorten cupcake vormpjes, je hebt zo normaal ronde in 1 kleur maar versierde in een andere vorm en kleur.

  

Met marsepein en fondant kun je een cupcake een kleurtje geven, hier zijn een opaar voorbeelden.

 

 

Om marsepein, fondant en de formpjes te maken heb je natuurlijk ook hulp middelen nodig. Hier nog een paar.

 Met een smoother kan je demarsepein en fondant mooi glad maken.

 Een plasict deegroller is erg handig want de marsepein en fondant blijft nergens aan                                                plakken.

 Zelf gebruik ik altijd Crisco als ik met marsepein of fondant bezig ben, met dit prodict blijft de fondant of marsepein niet aan de roller plakken en krijgt het een glans.

 

 

 

Onderwerp: CUPCAKES VERSIEREN

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht